Regler

LoveSite är en seriös dejtingsajt avsedd för singlar och andra som vill möta nya vänner! Därför ställer vi en del krav på våra användare. Skulle man avvika från dessa regler så står det i vår fulla rätt att neka medlemskap och därigenom också radera medlemmens profil och i värsta fall till och med konto, med eller utan förvarning. Detta är helt beroende på hur allvarlig överträdelsen är. Läs mer om det under stycket ”Överträdelse av regler” nedan. Men först våra regler i klartext. Vi börjar med det viktigaste…

1. Du måste vara myndig, det vill säga minst 18 år, för att skapa en profil på LoveSite, eftersom detta är en mötesplats för vuxna.

2. Du måste vara EN person. Ni kan alltså inte registrera er som ett par (eller grupp), utan måste då ha varsin profil. Det gäller oavsett form av par (kärlekspar, vänner, arbetskamrater, mm). En profil är menad att spegla EN person, och ingenting annat.

3. Du får som medlem på LoveSite INTE:

  • Skapa en profil som innehåller kontaktuppgifter som email, telefonnummer, adress eller annan form av direkta kontaktuppgifter! Vår mjukvara skall förhindra detta per automatik, men i händelse av försök till missbruk kommer vi varna eller till och med radera profil om missbruket är uppenbart avsiktligt. LoveSite är skapat med stort engagemang för att erbjuda en högkvalitativ och trevlig tjänst, och som de flesta professionella tjänster så opererar vi inte på helt ideell basis. För att kontakta andra medlemmar via mail så krävs VIP-konto. I kontrast till det så erbjuder vi mer än de flesta i fråga om möjligheter för gratisanvändare. Så därför ber vi er ödmjukast att respektera detta och inte försöka kringgå systemet. Läs mer om VIP under rubriken ” LoveSite”.
  • Skapa en profil som är fejk! Det vill säga att du inte får skapa en profil som föreställer någon annan än dig själv, oavsett vad syftet är. Det gäller såväl fakta som kön och ålder, som bilder. Finner vi misstanke om att en profil är fejk, så kommer vi varna medlemmen och be om någon form av bevis på äktheten. Detta är för att undvika den våg av ”scammers” (”sol & vårare”) som tyvärr kommit att bli vanligt på sajter som dessa där män luras att betala resor för vackra kvinnor som aldrig kommer på besök, då de inte ens existerar. Läs mer om detta och liknande varianter och situationer under rubriken ” OBS”.
  • Skapa en profil med klar eller subtil anspelning på sexuella tjänster! Att försöka sälja sexuella tjänster på LoveSite kommer omedelbart att resultera i raderat konto utan förvarning. Ser du som medlem en annan profil där sådant verkar förekomma så uppskattar vi om ni använder funktionen ”Anmäl”, så tar vi itu med det. Att inneha en profil med en lätt erotisk karaktär är dock förvisso inte förbjudet, men vi avråder ändå från det eftersom det lätt kan uppfattas fel eller stötande, och vi kan tvingas ingripa för att korrigera eller be användaren att själv korrigera sin profil. Det finns gott om andra sajter för sådana mer ytliga kontakter, så vi avråder från att söka nyttja LoveSite i det ändamålet. Detta är en kärlekssida och inte en sexsida.
  • Skapa en profil med klart brottsligt innehåll som till exempel hets mot folkgrupp, förtal, ärekränkning, hot, någon form av uppmaning eller anstiftan, eller annan dylik solklar och odiskutabelt brottslig form av profilinnehåll. Detta borde vara självklart, men är dock märkligt nog inte alltid det för alla individer.
  • Skapa en profil med religiös eller politisk fanatism, då båda dessa ämnen är tveklösa orsaker till de flesta av världens stora problem. Stå gärna för vem du är, men spara på detaljerna till fikan, om vi säger så. Samma sak gäller givetvis för vår Chat och Blogg!
  • Skapa en profil i syfte att marknadsföra eller sälja varor eller tjänster! Det gäller oavsett verksamhetsområde samt om verksamheten är gratis eller ej.
  • Trakassera eller ”stalka” andra medlemmar! Om en medlem inte svarar dig, så kan det bero på att han eller hon helt enkelt inte har hunnit. Men det kan också bero på att de inte är intresserade. Precis som i ”verkliga livet” så blir man då tvungen att acceptera det och leta vidare, även om det känns tråkigt. För precis som i just ”verkliga livet” så uppskattar ingen att bli jagad. Efter flertalet försök kanske den andra medlemmen blockerar dig, vilket du kommer få ett meddelande om vid nästa kontaktförsök, och ingen mer skada är egentligen skedd. Men innan det händer så råder vi alla att respektera varandra och acceptera om någon visar ointresse utan att bli arg eller oförskämd. På så sätt slipper vi dålig stämning. LoveSite skall vara en trevlig plats med trevlig atmosfär.
  • Lägga upp profilbilder som visar någon eller något annat än dig själv! För fotoalbumet, så tillåter vi dock nästan vilka bilder som helst, så länge de inte är av sexuell eller brottslig karaktär, eller annan form som kan väcka anstöt. De får inte heller innehålla kontaktuppgifter i enlighet med punkt 1 i denna lista, och naturligtvis får inga bilder kränka upphovsrättslagen (© Copyright). Men i övrigt är det fritt fram att posta till exempel familjebilder, semesterbilder eller bilder från grillkvällen hos grannen, osv. Tänk dock också på att den som söker kontakt med dig, eller den du söker kontakt med, vill säkerligen främst se bilder på DIG, och inte på din katt, din hund, din bil, ditt hus, din skorsten, diskborste, favoritblomma eller din vänstra sko. Ja du förstår nog vad vi menar ;)
  • Chatta eller Blogga om något som bryter mot reglerna ovan! Kort sagt; för vår Chatt och Blogg gäller givetvis alla regler på samma sätt som ovan.

Överträdelse av regler

I händelse av att våra regler inte respekteras och missbrukas på ett grovt sätt, så har LoveSite rätt att med eller utan förvarning radera medlemmens profil, och/eller konto. Eventuella VIP-avgifter återbetalas ej vid dessa situationer. Vi kommer dock alltid att varna i förväg, så länge inte överträdelsen är tillräckligt grov för omedelbart raderande och avslut. Är överträdelsen till och med av grövre brottslig karaktär och således i strid med svensk lagstiftning, så kommer polisanmälan att göras. Är överträdelsen ringa (av lättare karaktär), så kan vi istället begränsa oss till att redigera profilen i fråga och meddela användaren om ändringen och anledningen.

Ansvarsfrihet

LoveSite frånsäger sig ansvaret för allt innehåll som kan publiceras i samtliga medlemmars profiler, samt vad medlemmar kan skriva till varandra genom vårt mailsystem. Det är ALLTID den individuella profilinnehavaren som ansvarar för profilens innehåll – i såväl bilder som text, oavsett om det handlar om presentationstext eller mail till andra medlemmar. Vi tar heller inget ansvar för medlemmar som lägger upp profiler under falsk identitet, som minderåriga och/eller försök till scams (bedrägerier). Vi anmodar samtliga användare att följa våra regler och acceptera vårt avtal, men det är omöjligt att kontrollera tusentals individuella profiler på detaljnivå, så vi sätter stor förhoppning till att våra medlemmar skall hjälpa oss att hålla LoveSite rent genom att anmäla profiler av tveksam karaktär. LoveSite frånsäger sig också ansvar för tekniska problem utanför vår kontroll, som naturkatastrofer och serverrelaterade problem hos vårt webbhotell. Läs mer om detta i vårt Avtal.

Sunt förnuft!

Använd det i allt du gör på LoveSite, oavsett om det handlar om att skapa profil, kontakta andra medlemmar, svara på kontakter, flirta, chatta eller blogga. Tänker man innan man handlar så förefaller snart allting väldigt elementärt och självklart, och därav behöver ingenting resultera i vare sig blockeringar, anmälningar, sura miner, tårar eller administrativa ingripanden. Det är inte särskilt svårt att tänka logiskt egentligen ;)

Med detta säger vi, ha det så trevligt och lycka till!
///Administrationen
LoveSite.se 
 
Skicka en kommentar via mail!  
 

Skicka ett Romantiskt E-kort från Postcard
Skicka ett romantiskt ekort!