Skapad: 2010-07-26, 21:14
Senast aktiv: 2018-04-15, 21:30
 
 
 
   
Rubicon83
Kön:
Man
Ålder: 36
Ort/Län: Stockholm
Söker: Kvinna 18-35 år för förhållande
Aktivitet:
OFFLINE
 
 
   
 
 
  Foton

Antal: 3

 
 
   
 
 
  Utseende Personligt Bakgrund
 
Längd:
180 - 184 cm
Vikt:
Hårfärg: Röd
Ögonfärg: Blå
Fysik: Mullig
Klädstil:
Kroppsdekor:


Status:
Singel
Barn: Inga
Husdjur:
Matvanor:
Röker/Snusar: Nej
Dricker: Sällan/Måttligt
Bostad: Hyreslägenhet

Etnicitet:
Europé
Stjärntecken: Oxe
Religion:
Politik: Inte intresserad
Utbildning: Gymnasium
Bransch: Data/IT
Yrkesform: Anställd
 
   
 
 
BORTSKÄNKES:
Varelse av kön man, årsmodell 1983, skänkes till ny omtänksam ägare. Använd, men är fortfarande i till synes gott skick. Slitstark och tålmodig. Han mäter 180 centimeter över havet, men vid kompromiss kan du få honom att buga sig inför dig.

Rakad ex-Rödhårig, blå ögon, pratar/skämtar/latjar/alltid med på bus. Icke rökare. Kelig och kärleksfull, men backar inte om du föredrar tuffa tag.

Skänkes på grund av att förra ägaren hittade mer prisvärd modell. Vid snabb affär skickar jag med tillbehör som humor och 20 ton kärlek.

Du som ny ägare bör vara van vid årsmodellen, inte bli avskräckt av tunga fordon och vara beredd på att serva honom ofta då hans hjärta kräver stora investeringar av kärlek. Affär genomförs endast om du som tjej är villig att kramas och tycker mycket om det, då detta är hans favoritsyssla. P.G.A tidigare ägares intressekonflikter undanbedes villrådiga och veliga köpare, då hjärtat inte längre pallar osäkra ägare som både gasar och bromsar samtidigt.

Ångerrätt accepteras vid giltig anledning. Hör av er.

 
Jag söker en glad, omtänksam tjej som är frigjord, avslappnad och trygg i sig själv. Någon som tar för sig litegrann; det finns inget sexigare än en tjej som vet vad hon vill.

Vill träffa någon som man kan hitta på roliga saker med. Har ett överskott på vänner som är tråkiga... så lite spontanitet skulle inte alls sitta fel. ^^
Någon som tycker om att sitta och mysa i filmsoffan och även har sin lite galna sida kvar och gillar att skrika sig hes i Jetline på Gröna Lund. Någon som gillar att skaka loss på dansgolvet och även att bara ta en fika inne i stan.

Är främst ute efter att träffa nya vänner och eventuellt en dejt. Är dock inte ute efter ett förhållande i första taget, men utesluter inte heller min potentiella förmåga att falla för dig. ^^
Det som händer, det händer... :)
 


 
 
 
 
Skicka ett Romantiskt E-kort från Postcard
Skicka ett romantiskt ekort!