Skapad: 2015-11-29, 00:40
Senast aktiv: 2015-11-29, 14:16
 
 
 
   
Alice1978
Kön:
Kvinna
Ålder: 39
Ort/Län: Stockholm
Söker: Man 30-39 år
Aktivitet:
OFFLINE
 
 
   
 
 
  Utseende Personligt Bakgrund
 
Längd:
155 - 159 cm
Vikt: 50 - 59 kg
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Melerade
Fysik: Smal/Slank
Klädstil: Casual
Kroppsdekor: Ingen


Status:
Separerad
Barn: Inga
Husdjur: Inga
Matvanor: Icke vegetarian
Röker/Snusar: Nej
Dricker: Sällan/Måttligt
Bostad: Hyreslägenhet

Etnicitet:
Blandad härkomst
Stjärntecken: Stenbock
Religion: Islam
Politik: Vänster
Utbildning: Högskola
Bransch: Media
Yrkesform: Arbetslös
 
   
 
 
Hej!
Jag vet inte jag ska skriva egentligen. Konstig nog för nu skrattar jag åt mig själv när jag säger detta: Jag pratar mycket och tyvärr är en arbetsskada, är tv-journalist förstås eller har varit.
Prata gör jag men inte tjata,gillar varken tjata eller den som tjatar.Jag gillar vara social men att vara hemma och mysa hemma en lördagskväll framför brasan med ett glas vin i handen skulle betyda mycket Du vet säkert vad jag menar. Alla vi begår och begick våra misstag men att göra samma misstag varje gång och vänta en annorlunda resultat är rena dumheten så jag är mycket försiktigt med varje steg jag tar.
Ja, jag är ensam för att jag har valt att vänta på den rätta istället för att prova en ny varje vecka. Ingen köper ju en ny jacka varje vecka...
 
En sak har jag lärt mig är att ta den svåra vägen med lätta människor är dumhet för då lämnar han både dig och resenären halvvägs.Är du den lätta som lämnar mig på halvvägs eller följer med hela vägen?
Det är mycket viktigt för mig att vara positiv och glad. Vara tillgänglig då jag behöver en axel att luta huvudet och tro mig man blir värdesatt lika mycket man värdesätter en och ibland är det så att man älskar någon tills man känner den tillräckligt och det är förfärligt.
Enda jag vill av dig är att du ska vara trogen och inte bedra
alltså ”Behandla andra såsom du själv vill bli behandlad” . Kärlek går över men så länge respekt och älska kvar kommer man över all svårigheter. Jag vill att du ska vara ärlig och inte ljuga för det är då man kan fortsätta på den långa vägen istället hoppa av vid halvvägs. Dina läppar och ditt hjärta skall inte säga något annat när dina ögon säger helt någonting annat.Alltså vi ska vara ärliga mot varandra helt enkelt.Jag tror det är tillräckligt om vad är en typ av person jag söker...
 


 
 
 
 
Skicka ett Romantiskt E-kort från Postcard
Skicka ett romantiskt ekort!